İlhami Kılıçkaya, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

İlhami Kılıçkaya, 7 Kasım'da yapılacak genel kurulda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

İlhami Kılıçkaya, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Eski milli sporcu ve deneyimli antrenör İlhami Kılıçkaya, 7 Kasım'da gerçekleştirilmesi planlanan olağan genel kurul toplantısında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Basın Toplantısında Adaylığını Duyurdu

Ankara'daki Abdullah Öztürk Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçkaya, "Masa tenisi, masa başına değil tarihe iz bırakanların branşı olacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçkaya, "Yıllardır masa tenisinin içindeyim ve bu süre zarfında elde ettiğimiz desteklerin yeterince değerlendirilemediğini görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimiz, Türk sporunun hak ettiği başarıya ulaşması için önemli imkanlar sağlıyor. Ancak mevcut yönetim bu kaynakların optimum şekilde kullanılmasında yetersiz kalıyor. Bu durum, camiamızda çeşitli sorunlara yol açıyor" dedi.

Başarılarıyla Gurur Duyuyor

Kılıçkaya, yetiştirdiği milli sporcular sayesinde Türk sporunda marka olmuş olmaktan duyduğu gururu da dile getirerek, "Yetiştirdiğim sporcular uluslararası turnuvalarda, Avrupa, dünya ve Paralimpik Oyunları'nda toplamda 720 madalya kazandı. Bu, benim spor hayatımın en büyük ve anlamlı özeti" şeklinde konuştu.

Gelecek Vizyonu

Kılıçkaya, kazanmış olduğu bilgi ve tecrübeyi Türk masa tenisi camiası ile paylaşmayı hedeflediğini belirtti. "Ben değil, biz" anlayışıyla Türk masa tenisini dünyada bir ekol haline getirmek adına toplu bir kalkınma planı oluşturmayı amaçladığını vurguladı.

Eski milli sporcu ve antrenör İlhami Kılıçkaya, 7 Kasım'da yapılacak olağan genel kurul...

Eski milli sporcu ve antrenör İlhami Kılıçkaya, 7 Kasım'da yapılacak olağan genel kurul toplantısında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanlığına, Ankara'daki Abdullah Öztürk Spor Salonu'nda yapılan basın toplantısında aday olduğunu duyurdu.

Benfica'da Türk rüzgarı Trabzonspor'dan VAR isyanı Trabzonspor beraberliğe abone oldu 45. Dünya Satranç Olimpiyatı'nda Türk Takımların başarısı