Iğdır FK, Esenler Erokspor'u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor

Iğdır FK, Esenler Erokspor karşısında galip gelerek liderliğini korumaya çalışacak. Takım zorlu bir mücadeleye hazır.

Iğdır FK, Esenler Erokspor'u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, Trendoy 1. Lig'in 5. haftasında Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Takım, geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 10 puanla zirvede yer alıyor.

Teknik Direktör Koşukavak'ın Açıklamaları

Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, bu maçın zorlu geçeceğini belirtti. Koşukavak, "Buradan galip ayrılmak istiyoruz. 1. Lig’de her maç zorlu. Tüm takımlar kazanma hırsıyla oynuyor. Biz de bu kültürü sürdürüyoruz." dedi.

Esenler Erokspor'un Durumu

Erok takımının 3 maç kazanamadığını ama son 2 haftada 6 transfer yaptığını hatırlatan Koşukavak, "Erok, güçlü bir kadro ile karşısına çıkabilir. Bizim de 4 haftadır devam eden bir ivmemiz var. Kolay bir maç olmayacak; ama bu maçı kazanmak istiyoruz," diye ekledi.

Iğdır FK, taraftarının da desteğiyle, puanını 13 yaparak liderliğini pekiştirmek için sahaya çıkacak.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, Esenler Erokspor'u yenip liderliğini sürdürmek istiyor. Iğdır...

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, Esenler Erokspor'u yenip liderliğini sürdürmek istiyor. Iğdır FK, antrenmanlarını sürdürdü. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, antrenmana katıldı.

Atom Karınca Hamza'nın Yeni Hedefi: 2028 Olimpiyatları 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Başladı Erden Timur'dan yanıt geldi Roland Sallai Galatasaray'da!