Icardi transferinde yeni gelişme! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak Wilfired Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray'da herkesin merak ettiği konu Icardi transferi. Wanda Nara'nın tedavisi nedeniyle aksayan transferin planlaması belli oldu.

Icardi transferinde yeni gelişme! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Galatasaray art arda bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Wilfired Zaha transferinde ezeli rakibine çalım atarak yıldız futbolcuya kadrosuna kattı. Herkesin gözlerini çevirdiği isim ise Mauro Icardi... Wanda Nara'nın tedavisi nedeniyle aksayan transferin planlaması belli oldu.

MILANO'DA BİR DİZİ TESTTEN GEÇECEK

Galatasaray'a sözleşme imzalaması an meselesi olan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tedavisi Milano'da devam edecek.

Arjantin'de yayın yapan America TV'nin haberinde Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tedavisine İtalya'nın Milano kentinde devam etme kararı aldığı belirtildi.

Henüz Wanda Nara tarafından rahatsızlığı veya şüphelenilen durumun ne olduğu konusunda açıklama yapılmazken Milano'da bir dizi testten geçerek ciddi tedaviler alacağı ifade ediliyor.

Icardi transferinde yeni gelişme! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu - Resim : 1

ÖNCE MILANO, SONRA İSTANBUL

Şu anda Arjantin'de olan çiftin önce Milano'ya geçerek Nara'nın tedavisi için gerekli hazırlıkları yapacağı, Icardi'nin ise Türkiye'ye gelerek Galatasaray'la resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Nara'nın ise tedavi sonrası İstanbul'da yaşamaya devam edeceği bilgisi verildi.

TÜRKİYE'YE YAKIN OLAN İTALYA SEÇİLDİ

Icardi'nin de sık sık eşinin yanına gidebilmek için tedavinin Arjantin yerine Türkiye'ye daha yakın olan İtalya'ya alındığı bilgisi verildi.

YARIN İSTANBUL'DA

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre, Mauro Icardi, yarın saat 20.50'den sonra İstanbul'da olacak.

Cedi Osman ve Şengün'ün 'milli takım' kararı tartışma yarattı! Fenerbahçe Cengiz Ünder'i de bitirdi Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe 5-0 Zimbru maçı geniş özeti, tümn goller, önemli anlar