Icardi ile düet yapan Simge'ye eleştiri! "Beşiktaş şampiyon olursa kutlamaya giremez"

Süper Lig'de 23. kez multu sona ulaşan Galatasaray, şampiyonluğu taraftarıyla birlikte doyasıya yaşadı. Kutlamalara damga vuran ise Icardi ve Simge'nin 'Aşkın Olayım' düeti oldu. Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın sarı-kırmızılı takımın kutlamalarına gitmesi eleştiri konusu oldu.

Icardi ile düet yapan Simge'ye eleştiri! "Beşiktaş şampiyon olursa kutlamaya giremez"

Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, pazar günü oynanan derbi müsabakasında ise Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla adeta sahadan sildi. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini yendikten sonra kupasına kavuştu ve şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı.

Icardi ile düet yapan Simge'ye eleştiri! "Beşiktaş şampiyon olursa kutlamaya giremez" - Resim : 1
Birbirinden özel şovların yapıldığı geceye damga vuran olay ise; Icardi ve Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını birlikte söylemeleri oldu. Bu sezon 22 kez rakip ağları sarsan Arjantinli yıldızla özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısını ikili birlikte seslendirdi.

"SİMGE'NİN ADI ÇİZİLİR"

Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray kutlamalarına katılması ise eleştiri konusu oldu.
Hürriyet Yazarı Orkun Ün, "Bazen 'taraf' olmak iyidir" başlıklı yazısıyla Simge'nin artık Galatasaraylı olduğunu ifade etti.

İşte Orkun Ün'ün yazısının o kısmı...

Galatasaray şampiyon olunca kutlamalara Simge de şarkısını söylemesi için davet edildi. Simge'nin "Aşkın Olayım" şarkısı bu sezon Galatasaray'ın marşı gibi oldu. Maç önceleri, maç sırası ve sonrasında hep o şarkı çalındı. E tabii

Ben "kabul etmez, nazikçe geri çevirir o teklifi" diyordum ama etmiş. Bence yanlış hareket.

Çünkü Beşiktaş taraftarı Simge. E bunu da sık sık dile getiriyor. Bu taraftarlık işlerinde 'ben herkesin sanatçısıyım, her takımın kutlamalarına katılırım, gelin herkesi kucaklayalım' anlayışı olmaz.

Sadece ülkemizde değil hiçbir yerde olmaz. Futbol sadece futbol değildir çünkü. Mesela bu saatten sonra Simge'nin Beşiktaş'la anılması zor. Beşiktaş şampiyon olursa o kutlamada Simge'nin adı çizilir. Katılamaz yani kutlamalara.

Çünkü taraftar, gönül koydu Simge'ye. O yüzden kabul etmemeliydi Simge teklifi. Kabul etmese kimse ona bir şey demezdi ama ettiği için çok kişi çok şey söyleyecek.

Bir de şu var... Mesela koyu Fenerbahçeliliğiyle bilinen Fazıl Say. Bir parça yapsa ve Galatasaraylılar tarafından çok sevilse... Fazıl Say'ı piyano başında Galatasaray Stadı’nda görür müyüz, hayır!

Galatasaray Beşiktaş JK
Kartal ikincilik aşkına Konya karşısında Galatasaray'da Tielemans operasyonu! İstediği maaş belli oldu Kupa finalinin hakemi belli oldu Koç istifa çağrılarına cevap verdi