Icardi gecikince Galatasaray Cedric Bakambu'yu bitirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Cedric Bakambu'yu kadrosuna kattı. Önceliği Icardi olan ve yıldız golcüyü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetiştirmeyi hedefleyen Aslan, Wanda Nara'dan gelen kötü haberle planlarını değiştirdi. Nara'nın hastalığı sebebiyle Icardi'nin gelişi uzayınca sarı-kırmızılılar harekete geçti ve Bakambu'yu bitirdi.

Icardi gecikince Galatasaray Cedric Bakambu'yu bitirdi

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin alternatifi olarak düşünülen Cedric Bakambu, Arjantinli yıldızdan gelen kötü haberler sonrası daha da önemli oldu.

Icardi gecikince Galatasaray Cedric Bakambu'yu bitirdi - Resim : 1

Eşi Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle 30 yaşındaki golcünün durumu netleşmeyince, Aslan elini çabuk tuttu ve Bakambu'yu kadrosuna kattı.

Galatasaray'dan teklif almadan 3 gün önce Al-Nassr ile sözleşme imzalayan Demokratik Kongolu forvetin, kontrat feshi için uzun süredir Suudi kulübüyle görüştüğü biliniyordu.

SALI GECESİ TRANSFER BİTTİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur da Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Al-Nassr yetkilileriyle bir araya gelip bu transfere nokta koymak için özel uçakla Amsterdam'a gitti.

Timur'un devreye girmesiyle birlikte Al Nassr ve Bakambu'nun fesih konusu çözüldü ve golcü oyuncunun Aslan olmasının önünde hiçbir engel kalmadı.

Icardi gecikince Galatasaray Cedric Bakambu'yu bitirdi - Resim : 2

İstanbul'da kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza atacak olan 32 yaşındaki futbolcu, takımının Florya'daki yeni sezon hazırlıklarında da sahadaki yerini alacak.

40 MİLYON EURO'YA ÇİN'E TRANSFER OLDU

Türkiye'de daha önce Bursaspor forması giyen Bakambu, Timsah'tan 7.5 milyon euro'ya Villarreal'e transfer olmuştu.

İspanyol ekibindeki geçirdiği 2.5 sezonun ardından 40 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında ise Çin ekibi Beijing Guoan'ın yolunu tutmuştu.

Icardi gecikince Galatasaray Cedric Bakambu'yu bitirdi - Resim : 3

Bakambu Çin'deki 4 yılının ardından bedelsiz olarak önce Marsilya sonra da Olympiakos'ta forma giydi.

Galatasaray
Çebi'den transfer çalımlarına cevap! Sorun rakiplerde... Trabzon'a Almanya'dan genç orta saha Beşiktaş'ın yeni stoperi geldi Becao'nun F.Bahçe'ye maliyeti belli oldu