Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de gerçekleşen sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu

Televizyon yapımcısı ve İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, sahibi olduğu takımın Türkiye'de yaptığı kamp öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, son dönemde artan kaçak yayınlar hakkında, "Korsan yayınların bitmesi gerektiğini" belirtti.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de gerçekleşen sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu

Televizyon yapımcısı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, takımıyla birlikte kamp yapmak için İstanbul'a geldi. Galatasaray ile yapılacak hazırlık maçının öncesinde basın toplantısında takımın son durumu, hedefleri ve Türk Futbolu hakkında konuşan Ilıcalı, birçok mesaj verdi. 

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de gerçekleşen sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu - Resim : 1

KAÇAK YAYINLARIN BİTMESİ GEREK

Türkiye'de korsan yayının bitmesi lazım. Bu ülke futbolda çok zorlanacak. Anadolu takımlarını çok zor günler bekliyor. Anadolu naklen yayın parası ile yaşıyordu. Şu anda naklen yayın geliri korkunç derecede düştü. beIN Sports'un suçu yok. Korsan yayın var, abone sayısı az. Naklen yayın gelirleri 10'da 1'e düştü. Anadolu takımları bundan sonra çok zorlanacak, uyarıyorum. Korsan yayını ülkece bitirmemiz lazım. Bunun için 1 yıldır uğraşıyorum.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de gerçekleşen sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu - Resim : 2

YAYIN BİTERSE UCUZLAMALAR OLUR

Korsan yayını biterse, aylık üyelik fiyatları düşer. 25-30 milyon dolara Şampiyonlar Ligi'ni aldım. Korsan yayın bitsin, abone sayısı artsın, fiyatlar ucuzlar. Şampiyonlar Ligi'nden para kazanmıyorum, zarar ediyorum. Umurumda değil, paraya odaklanmıyorum. Korsan yayın bitsin, beIN Sports da fiyatlarını ucuzlatır.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de gerçekleşen sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu - Resim : 3
Caption
Acun Ilıcalı Galatasaray İstanbul
İsmi değişti gelirler 2'ye katlandı Kırkpınar'ın formatı değişiyor Minnesota'dan Edwards'a 260 milyon dolarlık kontrat Azerbaycanlı rakibine yenilen Ermeni sporcudan skandal hareket