Hırvatistan İtalya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hırvatistan ile İtalya, EURO 2024'te B grubu son maçında karşı karşıya geliyor. Grupta İtalya'nın 3 puanı, Hırvatistan'ın 1 puanı var. Bir puan alması halinde tur atlayacak olan İtalya'nın Hırvatistan'a karşı şansı pek tutmuyor. Peki, Hırvatistan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hırvatistan İtalya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında B grubu üçüncü hafta maçında Hırvatistan İtalya karşı karşıya gelecek. Son 16 turuna kalabilmek için İtalya'ya beraberlik yetiyor. Hırvatistan'ın ise mutlak galip gelmesi gerekiyor. Peki, Hırvatistan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın kanalı, muhtemel ilk 11'ler...

HIRVATİSTAN İTALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Almanya'nın Leipzig şehriyle aynı adı taşıyan statta oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

10. RANDEVU

Hırvatistan ile İtalya, tarihlerinde 10. kez karşılaşacak.

Geride kalan 9 maçta Hırvatistan 3, İtalya bir kez kazandı. Aralarındaki 5 müsabaka ise beraberlikle bitti.

İki takım da rakip kalelere 10'ar gol attı.

Eşleşmede son 3 maç beraberlikle sona erdi. İtalya, tek galibiyetini 1942'de oynanan hazırlık maçında rakibini 4-0 yenerek elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

Hırvatistan Milli Takımı'nda ilk iki maçta olduğu gibi kaleyi yine Fenerbahçe'den Dominik Livakovic'in koruması bekleniyor.

Karşılaşma öncesi UEFA'nın internet sitesinde yer alan muhtemel 11'ler şu şekilde:

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Perisic, Modric, Kovacic, Pasalic, Sucic, Kramaric, Budimir

İtalya: Donnarumma, Darmian, Bastoni, Calafiori, Di Lorenzo, Cristante, Jorginho, Barella, Pellegrini, Chiesa, Retegui

Hollanda 34 yıldır kaybetmediği Avusturya ile karşılaşacak EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında bugün hangi maçlar var? Danimarka kazanırsa son 16'da! Rakip Sırbistan Transfer dönemi resmen başladı