Hatayspor'un yıldızı Christian Atsu enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem Hatay'ı da vurdu. Hatayspor'un yıldız futbolcusu Christian Atsu depremde enkaz altında kalmıştı. Atsu'nun sağ olarak enkazdan çıkarıldığı açıklandı.

Hatayspor'un yıldızı  Christian Atsu enkazdan sağ çıkarıldı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 şiddetindeki deprem 10 ilde yıkıma sebep oldu.

Depremden etkilenen illerden biri olan Hatay'da Hatayspor forması giyen Atsu göçük altında kalmıştı. Yıldız isimden iyi haber geldi.

Hatayspor futbolcuları Burak Öksüz, Kerem Alıcı ve Onur Ergün’ün yanı sıra teknik heyetten Ekrem Ekşioğlu ve Osman Ateş ilk gün enkazdan çıkarılırken takımın sportif direktörü Taner Savut ile futbolcu Cristian Atsu'ya ulaşılmamıştı.

Kerem Alıcı dün gece saat 23.00’te sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Atsu ile Taner Savut'un enkaz altında olduğunu paylaşmıştı.

Ancak Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Atsu'dan gelen iyi haberi duyurdu.

Özat, "Christian Atsu, yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında" ifadelerini kullandı.

Süper Lig kulüpleri depremzedeler için kampanya başlattı Hatayspor'da 4 isme ulaşılamıyor! Atsu, Onur... Bakan Kasapoğlu duyurdu! Tüm spor organizasyonları durduruldu Dünya Türkiye'ye yardım için harekete geçti!