Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz"

Beşiktaş'ın 3 Aralık'ta yapacağı seçimde başkanlık için yarışacak olan Hasan Arat, vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Daha önce Talisca ile görüşeceklerini ifade eden Arat, bu kez rotayı Fransa'ya çevirdi. Hasan Arat, başkan seçilmesi durumunda PSG ile masaya oturacaklarını dile getirdi.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz"
  • Beşiktaş 3 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. Siyah-beyazlı kulübü yönetmek için Serdal Adalı ve Hasan Arat yarışacak. İki aday da yarışı kazanmak için seçim vaatlerini açıklamaya devam ediyor.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 1

  • Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin davetine katılan Hasan Arat, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 2

  • Talisca için kulübüyle görüşeceklerini belirten Arat, Fransız devi PSG ile masaya oturarak önemli yıldızları transfer edeceklerini vurguladı.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 3

  • Arat'ın açıklamaları şöyle: Talisca listemizde yer alıyor. Şu anda görüşemeyiz çünkü sözleşmesi var. Ancak kulübün başkanı ve sahipleriyle görüşüyorum.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 4

  • Çok kısa zaman içerisinde PSG ile masaya oturacağım, kimleri getireceğimizi göreceksiniz.

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 5

  • Onana'nın bize gelişi 10 milyon euro. Serdar'ın bugünkü değeri 40 milyon euro. Böyle bir şey yapılır mı? Bu çocukları nasıl kaptırdınız?

Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 6

  • Çünkü çocuklarla iyi kontrat yapmadılar. Hatta bazen çocuklara hakarete varan sözler söylediler.
  • Kendi takımımızda oynayan oyuncuya 'Bizim altyapımızdan yetişmedi, niye onu savunayım' dedi kulübün başkanı.Hasan Arat'tan transferde PSG hamlesi! "Kimleri alacağımızı göreceksiniz" - Resim : 7
Beşiktaş JK
Galler-Türkiye maçının muhtemel 11'leri! Milliler liderlik peşinde Fenerbahçe-Beşiktaş kadınlar derbisinde ilginç gol Galatasaray'dan 25 milyon euroluk anlaşma! "EURO 2024'te yarı finale kadar gidebiliriz"