Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek açıklaması

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Türkiye'nin EURO 2024 serüveni öncesinde açıklamalarda bulundu. Altıntop, hazırlık maçlarında oynamayan oyuncular hakkında, "İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu'nun durumu iyi ama yüzde yüz değiller" dedi.

Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek açıklaması
  • A Milli Takım, Euro 2024 için Almanya'ya gitti. Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Almanya'da TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 
  • Takımın genç yıldızları için konuşan Altıntop, "Semih Kılıçsoy, Arda Güler, Kenan Yıldız'a altın jenerasyon diyoruz. Bu altın jenerasyon, ev sahibi olacağımız EURO 2032'de kaptanlarımız olacak inşallah. Onlar için çok büyük bir sahne olacak. Öğrenmek için hazır olmaları gerekiyor. Bir idman bile olsa öğrenmek için sahaya çıkmalısınız." dedi.
  • Hamit Altıntop, "İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu'nun durumu iyi ama yüzde yüz değiller. Bugün tek maç olsa belki risk eder oynatırsın ama ilk maç olmasa da 2 ve 3. maçta oynama durumları var." sözlerini sarf etti.

     

Tottenham da kapıyı gösterdi Avrupa Şampiyonası'nda flaş karar Milli motosikletçiler İtalya'da piste çıkacak Beşiktaş'ın yeni transferi geliyor