Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu!

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Meler'e yapılan saldırı akıllara Beşiktaş'ın eski oyuncusu Josef de Souza'nın sözlerini getirdi.

Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu! - Resim : 1

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler'in son düdüğü çalmasının ardından saha bir anda karıştı. Sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu! - Resim : 2

Aldığı darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Hakem Meler'in yere düşmesi sonrası da Faruk Koca'nın yatışmadığı kameralara yansıdı.

Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu! - Resim : 3

JOSEF DE SOUZA’NIN SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ

2022 yılında oynanan Beşiktaş Ankaragücü maçında Ankaragücü'lü holigan sahaya girip Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme atmıştı.  Josef De Souza da kendisini ve takım arkadaşları korumak için holigana tekme atmış ve kırmızı kart görmüştü.

Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı sonrası Josef De Souza’nın sözleri tekrar gündem oldu! - Resim : 4

Josef de Souza: "Bir oyuncuyu öldürdükleri veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da aynı şekilde daha ciddi bir şekilde bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız. Karardan son derece hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Brezilya'da bırakın bir maç uzaklaştırma kararı vermeyi, böyle bir şey için ödül verirlerdi. Hapiste olması gereken kişi hapiste değil, büyük cezayı alması gereken yalnızca bir maç saha kapama cezası aldı. Arkadaşlarının ve hakemin fiziki bütünlüğünü korumaya çalışan kişiyi ise cezalandırdılar. Futbolda şiddete karşı olmanın ve dayanışmanın konuşulduğu bu günlerde vereceğiniz mesaj ancak bu kadar kötü olabilirdi." demişti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Herkes bedelini ödeyecek Şota Süper Lig'e geri döndü İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu! Sanchez, Ziyech ve Zaha... Karagümrük'te Alparslan Erdem dönemi sona erdi