Hakan Çalhanoğlu'ndan EURO 2024 mağlubiyeti sonrası duygusal açıklamalar geldi

A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettikleri EURO 2024 çeyrek final maçı sonrası konuştu. Çalhanoğlu, "Buraya kadar gelmek de bir gurur" ifadelerini kullandı.

  • A Milli Futbol Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettikleri maçın ardından duygusal açıklamalarda bulundu.
  • Sözlerine teşekkür ederek başlayan Hakan, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, masörlerimize, aşçılarımıza, bizi koruyan komutanlarımıza... Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Futbolda kaybetmek de var. Maç sonu taraftarlarımız bizi ayakta alkışladı. Bu güzel bir sinyal." dedi.
  • İkinci yarıda geri çekildiklerini belirten Hakan, "İkinci yarıya çok iyi başlamadık, geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplara döndük, keşke geri çekilmeseydik. Oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de bir gurur. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına, yüreklerine sağlık." ifadelerini kullandı.
  • Maçın bitiş düdüğüyle birlikte milli futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da duygu patlaması yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.
Eski Spor Müdüründen skandal paylaşım Yarı final eşleşmeleri belirlendi Çalhanoğlu, Reçber'in rekoruna ortak oldu Samet'in gol sevinci!