Günay Güvenç’ten Osimhen cevabı: "Atatürk ve İstiklal Marşı’nı sordu"

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Günay Güvenç, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Nijeryalı yıldız Victor Osimhen hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Günay Güvenç’ten Osimhen cevabı: "Atatürk ve İstiklal Marşı’nı sordu"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Elfsborg’u ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk ve kaleci Günay Güvenç, maç öncesi basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Günay, yıldız golcü Victor Osimhen ile yaşadığı ilginç bir diyaloğu paylaştı.

Günay Güvenç’ten Osimhen cevabı: "Atatürk ve İstiklal Marşı’nı sordu" - Resim : 1

ATATÜRK'Ü VE İSTİKLAL MARŞINI SORDU

Antalyaspor maçında Osimhen’in attığı golden sonra kendisine sarılma anı hakkında konuşan Günay, "Yedek kulübesinde yan yana oturuyorduk. Osimhen ile sık sık sohbet ediyoruz, sürekli sorular soruyor. Bana Atatürk’ü ve İstiklal Marşı'nı sordu. Avrupa'da böyle şeyler pek yok. Taraftarların tezahüratlarını bile merak ediyor. Çok açık biri ve buraya sadece futbol oynamak için değil, gerçekten benimseyerek geldi. Bu da takıma olan bağlılığını gösteriyor." dedi.

Günay Güvenç’ten Osimhen cevabı: "Atatürk ve İstiklal Marşı’nı sordu" - Resim : 2

"SPONTANE GELİŞTİ"

Günay, Osimhen’in gol sonrası kendisine sarılmasının tamamen spontane olduğunu belirterek, "Gol attıktan sonra bana doğru koştu. Başta hocaya sarılacak sandım ama bir çak yaptıktan sonra bana geldi ve sarıldı. O an tamamen spontane gelişti, önceden planlanmış bir şey değildi. Gerçekten güzel bir andı" ifadelerini kullandı.

 

Mourinho'nun tazminat bedeli konuşuluyor Alperen tarihe geçti Enes Kanter Gülen'i andı Kerem Aktürkoğlu yeni yaşını açtığı canlı yayında kutladı