Göztepe-Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. İşte muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'nin konuğu olacak. İlk maçında Adana Demirspor'u mağlup eden sarı-lacivertliler, Lille karşısında aldıkları mağlubiyetle ise Devler Ligi'ne veda etti. İzmir'de 3 puan alarak moral bulmak isteyen Kanarya'da Fred ve Ferdi kadroya alınırken Mert Hakan ve İrfan Can, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek..

Göztepe-Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. İşte muhtemel 11'ler

GÖZTEPE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

  • Göztepe - Fenerbahçe maçı 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Göztepe-Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. İşte muhtemel 11'ler - Resim : 1

GÖZTEPE - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Göztepe: Arda, Sangare, Koray, Heliton, Miroshi, Djalma Silva, Dennis, Isaac Solet, Yalçın Kayan, Kubilay, Cardoso

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Dusan Tadic, S. Maximin, En Nesyri

FRED VE FERDİ KADRODA

  • Sarı lacivertli takımda sakatlıklarını atlatan Fred ve Ferdi Kadıoğlu takıma dahil edildi. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda ikisi de forma giyebilecek durumda. Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat ise kart cezalarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. 

GÖZTEPE'DE TANIDIK İSİMLER

  • Göztepe'de forma giyen İsmail Köybaşı, Nazım Sangare ve Uğur Kaan Yıldız bir dönem Fenerbahçe forması giymişti. 3 oyuncu forma şansı verilmesi durumunda bugün eski takımlarına karşı oynayacak.

.

Lille maçı sonrası Mourinho'dan neşter! Galatasaray, Konyaspor karşısında hata yapmadı! Konyaspor - Galatasaray maçının ilk 11'i Fenerbahçeli 2 futbolcu için hapis iddianamesi hazırlandı!