Gökhan Zan deprem sonrası yaşananları anlattı! "En çok yanımda duran Fatih Terim'di"

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerle sarsıldı. 10 ilimizde yıkıcı etkilere neden olan depremlerden en çok etkilenen şehirlerden biri de Hatay'dı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay için ellerinden geleni yaptılar. Deprem ve sonrasında yaşananları anlatan Gökhan Zan, kendisine en çok destek olan ismin Fatih Terim olduğunu ifade etti.

Gökhan Zan deprem sonrası yaşananları anlattı! "En çok yanımda duran Fatih Terim'di"

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilimizde yıkıma sebep oldu.

36 binden fazla insanımızın yaşamını yitirdiği afetlerden etkilenen şehirlerden biri de Hatay.

Gökhan Zan deprem sonrası yaşananları anlattı! "En çok yanımda duran Fatih Terim'di" - Resim : 1

Hatay'da yaşanan depremin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski milli futbolcu Gökhan Zan, adeta Hatay'ın sesi oldular.

Gökhan Zan, depremden bugüne yaşadıklarını anlatırken; devlet yetkililerine, sivil toplum kuruluşlarına ve yardımı dokunan herkese teşekkür etti. Zan, bu dönemde kendisine en çok Fatih Terim'in yardımcı olduğun söyledi.

İşte Gökhan Zan'ın açıklamaları...
"Tüm devlet yetkililerimizden tüm sivil toplum kuruluşlarından arayan soran kim varsa Allah razı olsun.
En çok yanımda duran isim Fatih Terim. Biz burada onlardan güç alıyoruz. Biz depremzedeyiz burada duş bile alamıyoruz su yok.

Gönüllülerden buraya gelenlerden hepsinden Allah razı olsun. Gönüllü hayırsever arayan soran ne kadar arkadaşımız varsa hepsinin ellerinden öpüyorum."

Gökhan Zan deprem sonrası yaşananları anlattı! "En çok yanımda duran Fatih Terim'di" - Resim : 2

F.Bahçe 1000 adet Trabzon-Basel maçı bileti aldı! Çarpıcı Zaniolo raporu! "Şiddetin gerekçesi olamaz" Carlos Alcaraz galibiyetle döndü Jokic Doncic'i devirdi