Gökhan Gönül ilk maçında farklı kazandı: Ümit Milli takım Letonya'yı 3-0'la devirdi!

Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Gönül, ilk maçına Letonya karşısında çıktı. Maç sonrası mutluluğunu dile getiren Gönül, bunun tarif edilemez bir duygu olduğunu söyledi.

Gökhan Gönül ilk maçında farklı kazandı: Ümit Milli takım Letonya'yı 3-0'la devirdi!

2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde ağırladığı Letonya'yı 3-0 mağlup eden Ümit Milli Takım'da teknik direktör Gökhan Gönül, kariyerine galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gökhan Gönül ilk maçında farklı kazandı: Ümit Milli takım Letonya'yı 3-0'la devirdi! - Resim : 1

"İLKLER UNUTULMAZ"

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Gönül, "İlkler unutulmaz. Antrenörlük kariyerime galibiyetle başladığımız için, bana bunu verdikleri için oyuncu gurubuna çok teşekkür ediyorum. İlk maçımda galibiyet alıp, bu sevinci yaşamak tarif edilemez bir duygu. Beni mutlu eden şeylerden biri de hafta içinde 3-4 gün boyunca çalıştığımız sistem değil ama anlayışımızda birçok yaptığımız doğru işleri sahada görmek." dedi.

Gökhan Gönül ilk maçında farklı kazandı: Ümit Milli takım Letonya'yı 3-0'la devirdi! - Resim : 2"DEĞİŞMEYECEK TEK ŞEY OYUN FELSEFEMİZ"

Sözlerine devam eden Gönül, "İnşallah bu bir başlangıç olur. Önümüzde Norveç maçı var. İnşallah o maçı kazanıp, turnuvaya kazarak veda edeceğiz. Sistemlerimiz değişebilir çünkü maçlara göre analizler yapıyoruz. Takımlara, oyunculara ve bizim elimizde olan oyunculara göre sistemimiz değişebilir. Değişmeyecek tek şey var, o da oyun felsefemiz demiştim. Bugün maç öncesinde konuşmamda, öncelikli hedefimiz, sahanın neresinde olursa olsun topu kaybettikten sonra çok kısa sürede topu kazanıp, hücum etmeye devam etmekti. Sahanın her anında hemen hemen bunu gerçekleştirdik." sözlerini kullandı.

Montella: “Maçı kazanmayı hak ettik” Anadolu Efes'in yıldızının evi kurşunlandı Türkiye zirveyi bırakmadı Yusuf Dikeç: Hedefimiz Los Angeles 2028