Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı

Son dakika... Beşiktaş, teknik direktörlük görevine getirdiği Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi. Tüpraş Stadı'ndaki törene siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törene yönetim kurulu danışmanlığına getirilen Brad Friedel ile Hollandalı teknik adamın yardımcısı Jean-Paul van Gastel de yer aldı.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı

Son dakika... Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Giovanni van Bronckhorst için Tüpraş Stadı'nda imza töreni düzenledi.

Giovanni van Bronckhorst'un imza töreninde Başkan Hasan Arat da yer aldı. GvB ve Hasan Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle...

Giovanni van Bronckhorst: Beşiktaş'tan teklif aldığımda gerçekten onur duydum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, çok fazla taraftarı var. Büyük kulüpler her zaman kupalar için savaşmalıdır. Güçlü, asla pes etmeyen, kupalar için savaşan bir takım olacağız.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı - Resim : 1

Çalışmaya başlamak için sabırsızım. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı - Resim : 2

Soru: Ryan Kent ile ilgileniyor musunuz?

Giovanni van Bronckhorst: Getirebileceğimiz oyuncularla ilgili çalışmalara başladık. Beni transferlerle alakalı konuşurken bulamayacaksınız. Brad Friedel ve yönetim konuşacaktır bunu.

Avrupa'daki en iyi statlardan birine sahibiyiz. Çok güçlü bir taraftar grubumuz var. Onlara ihtiyacımız var. İlk antrenmandan itibaren çok çalışacağız.

Ben de şu andan itibaren bir kartalım. Taraftarlarımız da beni çok iyi karşıladılar. Ben de onlardan biriyim. Takımımızı başarılı yapmak için her şeyi yapacağım. Onlar da başarılı olmak istiyorlar.

Feyenoord'da akademi bizim için önemliydi, aynısı burada da geçerli. Semih Kılıçsoy da buna örnektir. Beşiktaş'ın altyapı oyuncuları, A Takım'da oynamak için çok hevesliler.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı - Resim : 3

Çok fazla maçını izledim takımın, nasıl oynadığını gördüm. Bu noktada en önemli şey, kendi içimizde bu konuyu değerlendirmek olacak. İstediğimiz oyuncuları tespit edeceğiz. Eminim tüm oyuncularımız, herkes daha iyi olmak isteyecektir. Bu sene, farklı bir sezon olacak. Oyuncularımızla oyun anlayışımızla, yaklaşımımızla yardımcı olacağız...

Hasan Arat: Teknik direktörlük pozisyonuna getirdiğimiz isim, kulübümüzün geleceği açısından kritik bir öneme sahip. Giovanni van Bronckhorst'u tanıştırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Giovanni, elde ettiği başarılarla kendini kanıtlamış bir isimdir. Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu bir futbol insanıdır.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı - Resim : 4

Gio, Ocak ayından beri Beşiktaş'ı çok yakından takip etti. Biz ocak ayında hocamızla anlaşmak üzereydik. Jean-Paul van Gastel'in sözleşmesi nedeniyle anlaşmamız gerçekleşemedi. Başka bir karar aldık. Giovanni ile o dönemde çok güzel bir dostluk başladı. Bizimle ilişkisini koparmadı. Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra beni ilk arayan isim oldu

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a imza attı - Resim : 5

Türkiye Kupası'nı kazanmamızda çok büyük rolü olan Sayın Serdar Topraktepe, Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibinde yer alacak.

Beşiktaş JK
Türkiye'nin gözü Dortmund Stadı'nda Macaristan ile İsviçre kozlarını paylaşacak İspanya ile Hırvatistan 11. kez karşılaşacak Filenin Sultanları VNL'de Çin ile karşılaşacak