Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Mesut Özil'in son hali şaşkınlığa neden oldu

Futbolu bıraktıktan sonra spora yönelen Mesut Özil, kaslı haliyle dikkat çekiyor. Özil'in yeni görüntüsü hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Mesut Özil'in son hali şaşkınlığa neden oldu
  • Futbol kariyerini noktalayan ve spora odaklanan Mesut Özil, sosyal medyada paylaştığı kaslı haliyle hayranlarını şaşırttı. Özil'in yeni görüntüsü, takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı.
  • Dünya yıldızı Mesut Özil, geçtiğimiz yıl futbolu bıraktıktan sonra spora yoğunlaştı ve bu süreçte fiziksel olarak büyük bir değişim yaşadı. Özil'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda görülen kaslı vücut yapısı, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle, futbol kariyerinde alışık olduğumuz zarif ve teknik futbolcu imajından oldukça farklı olan bu yeni hali, takipçileri arasında merak uyandırdı.

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Mesut Özil'in son hali şaşkınlığa neden oldu - Resim : 1

  • Özil'in son paylaşımlarına gelen yorumlarda, "Ne olmuş sana Mesut?", "Böyle görünce tanıyamadık seni!", "Güçlü bir görünüme bürünmüşsün, ne yaptın?" gibi ifadeler dikkat çekti.
Merih Demiral'ın gol sevincinin sırrı ortaya çıktı Avrupa Futbol Şampiyonasında çeyrek final eşleşmeleri: Türkiye'nin maçı ne zaman? Siyasilerden A Milli Futbol Takımı'na tebrik Merih'ten Avusturya'ya gönderme