Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar

Galatasaray'ın Türk asıllı Alman oyuncusu Kerem Demirbay, verdiği bir röportajda gündem olacak açıklamalarda bulundu. Demirbay sarı-kırmızılı takıma transfer süreci hakkında, "Leverkusen beni vermek istemedi, onlarla kavga ettim" dedi.

Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar
  • Galatasaray'da sezonun ikinci yarısında düzenli forma şansı bularak şampiyonluğun kilit isimlerinden biri olan Kerem Demirbay, YouTube'da Kafa Sports'un içeriğinde gündem olacak açıklamalarda bulundu.
  • Hoffenheim'de oynadığı dönemde Jürgen Klopp tarafından Liverpool'a transferinin istendiğini belirten Kerem Demirbay, "Hoffenheim'dayken Liverpool beni istedi. Jürgen Klopp beni aradı, İngiltere'ye uçtum. Oturdum, kapı açıldı ve Steven Gerrard geliyor... Titremeye başladım, çok gençtim. Sonra bir eve gittik, Klopp karşıladı beni. 'Büyümüşsün hayvan herif' dedi, böyle takılıyordu benimle. Klopp beni istedi ama iç sesimi dinledim ve Hoffenheim ile uzattım. Benim amacım Almanya'da bir iş adamı olmaktı, çocuklarımı orada büyütmekti" diye konuştu.

Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar - Resim : 1

  • Kerem Aktürkoğlu'nun haksızlığa uğradığını belirten Kerem Demirbay, "Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Çocuk kaç sezondur neler yaptı. Galatasaray'ı öyle seviyor ki... Taraftarımıza buradan söylüyorum, çocuk seviyor yapmayın kardeşim" dedi.

Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar - Resim : 2

  • Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını ve Galatasaray için Bayer Leverkusen ile kavga ettiğini dile getiren Kerem Demirbay, şu ifadeleri kullandı:
"Fenerbahçe'den teklif vardı. Fatih Demireli abim ben Bodrum'dayken, İtalya'daki tatiline gitmeyip yanıma geldi. Bayer Leverkusen beni vermek istemedi, onlarla kavga ettim ve 'Galatasaray harici kimseye gitmem, gerekirse bir sene oynamam kenarda otururum' dedim. Galatasaray için adamlarla kavga ettim."

Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar - Resim : 3

  • Demirbay, 7 Nisan tarihinde oynanmayan Süper Kupa Finali hakkında ise şu ifadeleri kullandı:
"Kupa finaline kalmışız. O kadar insan emek vermiş. O kadar insan önem vermiş, onları önemsemeyip nasıl maça çıkmazsınız? Nedenleri vardır, beni ilgilendirmez.

 Galatasaraylı Kerem Demirbay'dan gündem olacak açıklamalar - Resim : 4

Milli takımdan çift idman İsmail Kartal ile yollar ayrıldı Filenin Sultanları Güney Kore ile karşılaşacak Ankaragücü Emre ile yollarını ayırdı