Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin"

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray, Devler Ligi defterini kapatırken yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Danimarka'da alınan mağlubiyetin ardından eleştiri okları yıldız isimlere çevrildi. Usta gazeteci Levent Tüzemen, sarı-kırmızılı futbolcu için çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin"
  • Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Danimarka'da veda etti. Kopenhag'a tek golle yenilen Aslan, grubunu üçüncü sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'ne kaldı.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 1

  • Kopenhag karşısındaki kötü futbolun ardından gözler yıldız oyunculara çevrildi. Usta yazar, sarı-kırmızılı yıldızı sert sözlerle eleştirdi.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 2

İşte Levent Tüzemen'in Sabah Gazetesi'ndeki o yazısı...

  • Zaha'ya tanınan şansları ve ödenen paraları kayıp olarak görüyorum. Manchester'da bir gol attı, takım oyununu hiç oynamadı, arkadaşlarına uyum sağlayamadı, vurdumduymazlık içinde hareket etti.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 3

  • Ayrıca Icardi'ye gol katkısı hiç yapmadı, üstelik saha içinde yanlış paslar sonrası hep arkadaşlarını eleştirdi. Zaha'nın maalesef Florya'da seveni yok.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 4

"BEN OLSAM ZAHA'YI GÖNDERMENİN YOLLARINI ARARIM"

  • Yönetim, Ndombele ve Angelino ile yollarını ayırıyor. Ben Erden Timur'un yerinde olsam Zaha'yı da Crystal Palace'a geri göndermenin yollarını ararım.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 5

  • Çünkü bu Zaha sorumluluk almıyor, sürekli mazeret üretiyor. Zaha yüzünden hem Kerem'in hem de Icardi'nin uyumu ve huzuru bozuldu.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 6

  • Ocakta mutlaka bir sol bek, orta saha ve hızlı bir kanat oyuncusu alınmalı. Avrupa Ligi'nde finale gidebilmek için G.Saray'ın geçen seneki gibi aile ortamını yakalaması şart.

Galatasaray'ın yıldızına flaş sözler! "Florya'da seveni yok gönderin" - Resim : 7

Galatasaray
Fenerbahçe tur için sahne alıyor! İşte muhtemel 11'ler Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe liderlik ve tur için sahada! İşte muhtemel ilk 11'ler Şampiyonlar Liginde son 16 kura çekimi ne zaman, hangi takımlar kaldı?