Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'dan flaş Juventus sözleri! Transfer şartını açıkladı

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, küçüklüğünden beri Juventus taraftarı olduğunu, sarı-kırmızılı takımın çıkarlarına uyarsa transfer olabileceğini ifade etti. 23 yaşındaki futbolcu, Juventus olmazsa Galatasaray'da kalacağını açıkladı.

Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'dan flaş Juventus sözleri! Transfer şartını açıkladı

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a konuşan Nicolo Zaniolo, bir Juventus taraftarı olduğunu ancak anlaşmanın iki takım için de olumlu olması durumunda Torino ekibinde oynamak istediğini belirtti.

Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'dan flaş Juventus sözleri! Transfer şartını açıkladı - Resim : 1
Caption

"GALATASARAY'DA KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM"

Anlaşmanın; Galatasaray'ı, Juventus'u ve kendisini memnun etmesi durumunda imza atacağını ifade eden Zaniolo, "İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Juventus Devler Ligi'nde olmasa da Juventus'tur. Galatasaray'da kendimi harika hissediyorum. Her türlü çözüme açığım.

Her zaman bir Juventus taraftarı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim. İki taraf için iyi şartlar varsa mükemmel olur. Aksi takdirde kendimi çok iyi hissettiğim Galatasaray'da kalacağım." dedi.

"İDOLÜM POGBA"

İdolünün Fransız yıldız Paul Pogba olduğunu söyleyen İtalyan oyuncu, "Çocukken hep Juventus'u desteklerdim ve idolüm de Pogba'ydı." diye konuştu.

Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'dan flaş Juventus sözleri! Transfer şartını açıkladı - Resim : 2

Juve'de forma giyen Moise Kean'le ilgili konuşan Nicolo Zaniolo, "Moise Kean benim çocukluk arkadaşım. Çok güçlü ama hafife alınan bir forvet. Birçok insan onu tanımıyor ve sebepsiz yere yargılıyorlar. Onunla Galatasaray'da veya Juventus'ta birlikte oynamak isterim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray
"Bu sene çifte hedefimiz var" Inter Miami'de yeniden buluştular Havertz Arsenal'i transfer etti Formula 1'de sıradaki durak Avusturya