Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson rekor bedelle Tottenham'a gidebilir! Arda kıramadı, Cenk Tosun'un rekoru...

Arda Güler'in 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olmasının ardından Süper Lig'in bir yıldızı daha yolcu. Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson'un Cenk Tosun'a ait olan 'en pahalı transfer' rekorunu kırarak Tottenham'ın yolunu tutacağı ifade ediliyor.

Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson rekor bedelle Tottenham'a gidebilir! Arda kıramadı, Cenk Tosun'un rekoru...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un yeni sezon öncesi takımdan ayrılması bekleniyor. Sezon başında Sevilla'ya transferi direkten dönen Victor Nelsson'un bu kez kesin olarak ayrılmak istediği öne sürülüyor.

NELSSON REKOR KIRABİLİR

Galatasaray, 25 milyon euro'luk serbest kalma bedeli olan Victor Nelsson için bir süredir Tottenham ile pazarlık halinde.

Victor Nelsson
Victor Nelsson

Victor Nelsson'un Galatasaray yönetimine Tottenham'dan gelen teklifi kabul etmesi için baskı yaptığı iddia edilirken, sarı-kırmızılılar serbest kalma bedelinde ısrar ediyor.

Victor Nelsson
Victor Nelsson

Nelsson'un 25 milyon euro'ya İngiliz ekibine gitmesi durumunda Cenk Tosun'a ait olan 22.5 milyon euro'luk 'en pahalı transfer' rekoru da kırılacak.

NELSSON'UN YERİNE SANCHEZ

Öte yandan Hürriyet'in haberine göre Galatasaray, Victor Nelsson'un yerine yine Tottenham'dan Davinson Sanchez'i istiyor.

Haberde İngiliz ekibinin, Davinson Sanchez'i takımda düşünmediği ve oyuncu için 12 milyon euro talep ettiği belirtiliyor.

Davinson Sanchez
Davinson Sanchez

Galatasaray'ın ise Kolombiyalı stoper için 8 milyon euro bonservis ayırdığı kaydediliyor.

Tottenham'ın transferi için 42 milyon Euro ödediği Davinson Sanchez geçtiğimiz sezon toplam 24 maça çıktı ve gol katkısı veremedi.

Galatasaray Fenerbahçe
Jesus Icardi'ye talip oldu! Galatasaray'a kötü haber İstiklal Marşı'na saygısızlığı affedilmedi! Arda, Madrid'e geldi Arda'nın babasından Ali Koç'a fena gönderme!