Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo Aston Villa yolunda! Rekor teklif geldi

Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo İngiliz ekibi Aston Villa'nın yolunu tutmaya yakın. Villa'ya gitmek isteyen İtalyan oyuncu için bonuslarla birlikte toplam 32 milyon euro ödenecek. 5 milyon euro kiralama, 20 milyon euro ise zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte Cimbom'un kasasına garanti 25 milyon euro girecek. Böylece Zaniolo 22 milyon euro'luk transferle rekoru elinde bulunduran Cenk Tosun'u geride bırakacak.

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo Aston Villa yolunda! Rekor teklif geldi

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya transferiyle ilgili son dakika haberleri gelme devam ediyor.

"ZANIOLO, ASTON VILLA'YI İSTİYOR"

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Zaniolo, İngiltere Premier Lig takımına transfer olmakta ısrarcı.

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo Aston Villa yolunda! Rekor teklif geldi - Resim : 1

"TRANSFER BU HAFTA BİTEBİLİR"

Haberde Aston Villa'nın geçen hafta saın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı iddia edilirken, İngiliz kulübünün bu hafta içinde transferi bitirmeyi umduğu belirtildi.

ASTON VILLA TEKLİF YÜKSELTTİ

Bu arada İspanyol AS gazetesi ise teknik direktör Unai Emery'nin bastırmasıyla Aston Villa'nın Zaniolo için kiralama teklifini 3 milyon euro'dan 5 milyon euro'ya yükselttiğini belirtti. İngiliz kulübünün teklifi 20 milyon euro zorunlu satın alma ve 7 milyon euro bonusu da içeriyor.

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo Aston Villa yolunda! Rekor teklif geldi - Resim : 2

10 LİG MAÇINDA 5 GOL

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz ara transfer döneminde transfer olduğu Galatasaray'da, geçen sezon 10 Süper Lig maçına çıkmış ve 5 kez fileleri havalandırmıştı.

Galatasaray
Penaltı tartışmalarına son nokta! F.Bahçe-G.Antep maçında... Fener Kadıköy’de kazandı Beşiktaş Chamberlain ile anlaştı! Cengiz Ünder'in maliyeti KAP'a bildirildi