Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakma niyetinde olduğunu açıkladı. 37 yaşındaki Belçikalı yıldız, "Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi
  • Napoli tarihinin en büyük efsanelerinden biri olan ve bugünlerde Galatasaray için ter döken Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağının sinyalini verdi.

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi - Resim : 1

  • Mertens, VTM'ye yaptığı açıklamada, "Bu kariyerimin son sezonu mu olacak? Evet sanırım öyle. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz ama... ben de çok heyecanlıyım. Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi - Resim : 2

  • 37 yaşındaki yıldız, "Her gün, her zaman futbola açık, çok seviyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum. Ancak, aynı zamanda hayatımda daha fazla özgürlük istiyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi - Resim : 3

GALATASARAY'DA İZ BIRAKTI

  • 2022 yazında bedelsiz olarak Napoli'den Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Mertens, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 65 maçta 12 gol atıp 9 asist yaptı.

Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi - Resim : 4

Neymar kilolu fotoğrafını paylaşanlara el hareketi çekti! Arda Güler, Modric'in aklını aldı Angelino, Roma'da Süper lig son puan durumu ve gelecek haftanın maç programı