Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo depremzedelere 400 bin TL bağışladı

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan ekibi Roma'dan transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre Galatasaray ile Roma, gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere bir hazırlık maçı yapacak. Öte yandan İtalyan oyuncunun depremzedeler için 400 bin TL bağışladığı öğrenildi.

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo depremzedelere 400 bin TL bağışladı

Galatasaray, İtalya'nın Roma ekibinden Nicolo Zaniolo'yu transfer etti. Sarı-kırmızılı takım, transferin detaylarını da açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, Nicolo Zaniolo'nun transferi konusunda Roma ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Roma'ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon euro kesin transfer bedeli ödeneceği, futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20'sinin İtalyan ekibine verileceği aktarıldı.

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo depremzedelere 400 bin TL bağışladı - Resim : 1

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin euro sezonluk maaş ödeneceği kaydedildi.

Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

ZANIOLO 400 BİN TL BAĞIŞ YAPTI
Salı gecesi sessiz sedasız İstanbul'a getirilen Nicolo Zaniolo, dün sabah yine gözlerden uzak şekilde sağlık kontrolünden geçirildi. Nef Stadyumu'nda başlatılan afet bölgelerine yönelik yardım kampanyasına mesai harcayan sarı-kırmızılı kulüp, Zaniolo transferi ile bu anlamlı organizasyonu gölgelemek istemedi.

İtalyan oyuncu, Galatasaray yönetiminin bu kararını anlayışla karşıladı ve sosyal medya hesaplarından transferiyle ilgili paylaşımda bulunmadı. 23 yaşındaki ofansif orta saha, depremzedeler için yaptığı 400 bin TL'lik bağışla da takdir topladı.

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo depremzedelere 400 bin TL bağışladı - Resim : 2

Kaynak: AA

Transfer süreci 10 gün uzuyor! TFF'den FIFA'ya başvuru Milli atıcı depremde hayatını kaybetti Adana Demir'in yıldızı: Sürünerek dışarı çıktım İskenderunspor'dan acı haber! İbrahim Halil Ölmez hayatını kaybetti