Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada

Son dakika transfer haberleri... Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren Japon orta saha Daichi Kamada'yı gündemine aldı. Oyuncuya birçok Avrupa ekibi ilgi gösteriyor. Kamada'nın hedefleri olan bir takımda oynamak istemesi, transferde takımın elini güçlendiriyor.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada

Teknik direktör Okan Buruk'un verdiği rapora paralel olarak transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile kontratı biten Japon yıldız Daichi Kamada için harekete geçti ve nabız yoklaması yaptı.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada - Resim : 1
Kamada

Üç kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray'da Mata'nın takımdan ayrılması, Mertens'in yaşının ilerlemesi nedeniyle orta saha rotasyonunu güçlendirme hedefi var. 10 numara mevkiisinde oynayan Kamada, bu isteklerle birlikte transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada - Resim : 2
Mata ve Mertens

BİRÇOK DEV İLGİLENİYOR

10 numara, forvet arkası ve merkez orta saha pozisyonlarında oynayabilen 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Cimbom, menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Japon yıldızın şartlarını soran Galatasaray, bu transferde yalnız değil. Bonservisi elinde olan oyuncu için başta Milan olmak üzere Avrupa'nın birçok önemli takımı teklif yaptı. Kamada, henüz geleceğine dair kesin bir karar vermedi. Yeni sezonda hedefleri olan bir takımda oynamak istemesi, Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada - Resim : 3

22 GOLLÜK BİR KATKI

Geçtiğimiz sezon Frankfurt formasıyla 47 maça 16 gol ve 6 asist sığdıran Kamada, Japonya Milli Takım formasıyla 29 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Daichi Kamada - Resim : 4
Kamada Japonya Milli Takımı'nda
Galatasaray Süper Lig
Talisca'dan bomba açıklamalar Adana Demirspor yeni teknik direktörünü açıkladı Trabzonspor yeni transferini açıkladı! Acun Ilıcalı yeni hazinesini açıkladı