Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakibi belli oldu. UEFA'nın İsviçre Nyon'daki merkezinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişi ile Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı takım belli oldu. Peki, Galatasaray kimle eşleşti, rakibi kim oldu? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman?

Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligindeki rakibi belli oldu. Nyon'da yapılan Şampiyonlar Ligi kura çekilişi ile Galatasaray'ın 2. ön elemede karşılaşacağı muhtemel takım belirlendi. Peki, Galatasaray'ın rakibi kim oldu, kimle eşleşti? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını ne zaman oynayacak?

GALATASARAY'IN RAKİBİ KİM OLDU?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Zalgiris Vilnius (Litvanya) - Struga (Kuzey Makedonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu, iki ayaklı olarak yapılacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçlarını 25/26 Temmuz ve 1/2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu Milli motosikletçiler Hollanda, Bulgaristan ve Bosna Hersek'te yarışacak Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Juve'den G.Saray'a Zaniolo teklifi!