Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif...

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Leandro Paredes için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ifade ediliyor. Sarı-lacivertliler, PSG'ye sarı-kırmızılı rakibinden daha yüksek bir teklif yaptı. Arjantinli orta saha için kıyasıya bir yarışın yaşandığı iddia ediliyor.

Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif...

Her transfer döneminde olduğu gibi Fenerbahçe ile Galatasaray yine yıldız futbolcular için karşı karşıya geliyor.

Genellikle sarı-lacivertliler, ezeli rakiplerinin listesindeki oyuncuları kadrosuna katarak adeta transfer çalımı atıyor.

Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif... - Resim : 1

FENERBAHÇE PAREDES'E TEKLİF YAPTI

Miroslav Stoch, Alper Potuk, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Vedat Muriqi gibi dönemin en çok istenen futbolcularına Galatasaray teklif yapmış ama Fenerbahçe transfer etmişti.

Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif... - Resim : 2

Sarı-lacivertliler birçok yıldız için de sarı-kırmızılılardan daha yüksek teklif vermişti. Benzer senaryo bu kez de Leandro Paredes için yaşanıyor.

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Leandro Paredes için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği belirtildi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, flaş bir isim için harekete geçti.

Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif... - Resim : 3

A Spor'un haberine göre; Leandro Paredes için Fenerbahçe de teklif sundu. Habere göre, sarı-lacivertlilerin teklifi Galatasaray'ın teklifinden daha yüksek.

Daha önce Galatasaray'ın oyuncu ve PSG ile prensipte anlaştığı ancak Paredes'in gelen teklifleri değerlendirdikten sonra kararını vereceği belirtiliyordu.

LEANDRO PAREDES KİMDİR?

Leandro Peredes, 29 Haziran 1994 yılında San Justo, Arjantin'de dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı.

Galatasaray'ın görüştüğü Paredes için F.Bahçe devrede! Daha yüksek teklif... - Resim : 4

Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı. 180 cm boyundaki yıldız isim orta sahada görev alıyor.

Fenerbahçe Galatasaray
Galatasaray Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Luis Nani, Adana Demirspor'da! Angelino'nun maliyeti açıklandı! Güneş'ten Redmond Saiss ve Halil'e sert sözler