Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a olay gönderme

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, "Maçlar saha içinde kazanılmalı" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a sosyal medya üzerinden olay bir gönderme yaptı.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a olay gönderme

Ankaragücü'nü yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'ın, bu başarısında en büyük pay sahibi isimlerin başında Mauro Icardi geliyor.

Attığı 19 golle yıldızlaşan Arjantinli yıldız, Sivasspor karşısında da 2 gol birden atarak 3 puanı takımına kazandırdı.

Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a çarpıcı bir gönderme yaptı.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a olay gönderme - Resim : 1

"MAÇLARIN SAHADA OYNANARAK..."
Portekizli teknik adam daha önce, "Bu ligin sportif anlamda saha içerisinde gerçekliği yok. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Icardi, şu notu düştü: Maçların sahada oynanarak kazanıldığı söylenmiş. Dün bizi ekranları başında izleyenlere bunu göstermiş olduk. Umarım bizim taraftarlarımız kadar keyif almışsınızdır.

Galatasaray Fenerbahçe
PSG şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı Bu ligin kralı değişmiyor! 4. kez üst üste... Infantino'dan Vinicius'a destek mesajı  Spor Toto 1. Lig'de play-off programı belli oldu.