Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel çalışmalar tanıtılmaya devam ediyor. Galatasaray'ın ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe'de 100. yıla özel formalarını tanıttı. 3 büyüklerin forması sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi. İşte Cumhuriyet'e özel formalar...

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı!

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünün kutlanması için hazırlıklar sürerken spor kulüpleri de bu özel yıl için formalar çıkarmaya devam ediyor. Galatasaray, Beşiktaş derbisine 100. yıl formasıyla çıkmıştı. Şimdi de Fenerbahçe ve Beşiktaş 100. yıl formalarını tanıttı.

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı! - Resim : 1

"YÜZYILIN SEMBOLÜ"

Resmi hesaptan yapılan açıklama şu şekilde:

Galatasaray Futbol Takımı’nın 1923’te giydiği forma, 100. yıl şerefine Galatasaray ailesiyle yenilenerek buluşuyor. Kurucu mecliste yer alan 12 Galatasaray Liseliyi temsil eden çizgileri ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Galatasaray'a özel verdiği imzayı taşıyan yeni sezon 3. forması hem zafer dolu bir yüzyılın sembolü, hem gelecek yüzyıllarda devam edecek zaferlerin sözü.

Galatasaray'ın, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarladığı forması 2.599 TL'den satışa çıkarıldı.

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı! - Resim : 2

"CUMHURİYET FORMAMIZ İLE TAÇLANDI"

Galatasaray’ın ardından Beşiktaş da Cumhuriyet’in 100.yılı dolayısıyla çıkardığı formayı satışa sundu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Cumhuriyet'in bayrak takımı olarak; bayrağımızdan ilham aldığımız kırmızı formamız, şimdi Cumhuriyet'in 100. yılına özel logomuzla! 120 yıllık gurur, Cumhuriyet formamız ile taçlandı.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı! - Resim : 3

Satışa sunulan formaların fiyatı 1.425 TL olarak belirlendi.

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı! - Resim : 4

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN PORTRESİ

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu mücadele öncesi Cumhuriyet’in 100. yılına özel forma hazırlattı. 1923 yılında giyilen formadan ilham alınarak tasarlanan formanın üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinden kesitler yer aldı. Formanın ön bölümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi, sırt kısmında ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önünde Cumhuriyeti’n 6. yılında çekilen tarihi fotoğraf bulunuyor.

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 100. yıla özel formalarını tanıttı! - Resim : 5

El Clasico (Barcelona Real Madrid) hangi kanalda yayınlanacak? Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ndombele kadroya alınmadı "Süper Kupa Türkiye'de oynansın Cumhurbaşkanımız kupayı versin"