Galatasaray'ı eleyen Fenerbahçe finale yükseldi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi yarı final rövanş maçında Galatasaray Petrol Ofisi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe Petrol Ofisi finale yükseldi. Sarı-lacivertliler ilk maçı 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray'ı eleyen Fenerbahçe finale yükseldi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi yarı final rövanş maçında Galatasaray Petrol Ofisi, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan mücadele 2-2 berabere sona erdi. İlk maçta ezeli rakibini 2-0 yenen sarı lacivertliler, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off'unda finale yükseldi.

Fenerbahçe'nin gollerini 1. dakikada Marcano ve 90+4. dakikada Coleman kaydetti. Galatasaray'ın golleri ise 56. dakikada Ebru (penaltıdan), 85. dakikada ise Berna'dan geldi.

Fenerbahçe, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget - ALG Spor eşleşmesinin tur atlayanı ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'den Daum için geçmiş olsun mesajı Beşiktaş Adana Demirspor'a konuk olacak Yoğun bakıma kaldırılan Cristoph Daum'un son durumu nedir? Samet secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? "Rezillik iğrençlik"