Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı...

Son dakika... Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park Stadyumu'nda Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olması sebebiyle iki dev kulübün bu finali Suudi Arabistan yerine Türkiye'de oynaması gerektiğine yönelik tartışmaları sürerken, Galatasaray'dan TFF'ye flaş bir başvuru geldi.

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı...
  • Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanacağı açıklanmıştı. 

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı... - Resim : 1

  • Cumhuriyet'in 100. yılında bu dev müsabakanın Türkiye yerine Suudi Arabistan'da oynanacak olmasının tartışmaları sürüyor.

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı... - Resim : 2

  • Türkiye Futbol Federasyonu, Arabistan tercihinin eleştirilmesine, iki kulüple anlaşarak böyle bir karar alındığını açıklayarak yanıt verdi ancak sarı-kırmızılı kulüpten çarpıcı bir hamle geldi.   

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı... - Resim : 3

  • Galatasaray, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin yerinin değiştirilmesi için TFF'ye resmi başvuru yaptı.

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı... - Resim : 4

  • Sarı-kırmızılı kulüp; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanmasına karar verilen derbi mücadelenin bu yıl Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine alınmasını ve hatta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını TFF'ye yazı göndererek resmi talepte bulundu.

Galatasaray'dan TFF'ye flaş Süper Kupa başvurusu! Suudi Arabistan'da oynanacaktı... - Resim : 5

Kaynak: DHA

Galatasaray Fenerbahçe
MotoGP'de heyecan Katar'da devam edecek Sinner kazandı Djokovic yarı finale çıktı Hasan Arat'tan Chelsea vaadi! "Başkan arkadaşım..." F1'de sezonun 22. yarışı Las Vegas'ta yapılacak