Galatasaray'dan Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'e teklif

Galatasaray, Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'in peşinde. Sarı kırmızılı kulübün 21 yaşındaki oyuncuya bonuslar dahil 10 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu bildirildi.

Galatasaray'dan Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'e teklif
  • Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray, Kopenhag'ın 21 yaşındaki sağ beki Elias Jelert'e bonuslar dahil 10 milyon euro teklif etti.

Galatasaray'dan Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'e teklif - Resim : 1

  • Kopenhag kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla teklifi doğruladı.

 "GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

  • Kopenhag'tan yapılan açıklamada, "Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.

10 MİLYON EURO TEKLİF

  • Danimarka'dan Tipsbladet'in haberine göre; Galatasaray, Jelert için Kopenhag'a bonuslar dahil 10 milyon euro'luk bir teklifte bulundu. 

Galatasaray'dan Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'e teklif - Resim : 2

  • Kopenhag'ın bu teklifi ciddiye aldığı ancak kabul edip etmeme konusunda bir baskı hissetmediği ve aceleye etmeyeceği kaydedildi.

Galatasaray'dan Kopenhag'ın sağ beki Elias Jelert'e teklif - Resim : 3

  • Kopenhag, Galatasaray'dan ödeme konusunda garanti istediği ve ücretin bir kısmını da peşin istediğinin altı çizildi.

HAZIRLIK MAÇLARINDA OYNAMAYACAK

  • Elias Jelert'in Kopenhag'ın salı günü Sonderjyske ile oynayacağı hazırlık maçında forma giymeyeceği, nedeninin Galatasaray ile devam eden transfer görüşmeleri olduğu belirtildi.
Mourinho üstünü çizmişti! İngiltere'den talip Geçen sezon rekor Ali Koç'ta Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geliyor Efsane isim Milli takımı bıraktı