Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak hamle! Muslera detayı...

Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 23. şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin önünde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı takım, pazar günü ezeli rakibini sahasında konuk edecek. Galatasaray'ın Muslera planı çok konuşulacak...

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak hamle! Muslera detayı...

Süper Lig'de 2022-2023 Sezonu'nu Galatasaray zirvede tamamladı.

Ligin 36. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Aslan, rakibini 4-1 yenerek 23. kez şampiyon oldu.
En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde mutlu sona ulaşan Aslan, 4 Haziran Pazar akşamı evinde ezeli rakibini ağırlayacak.

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak hamle! Muslera detayı... - Resim : 1

Ligin son maçına çıkacak olan iki takım da 3 puan hedefliyor. Cimbom'un TFF'den kupayı derbi maçın ardından kaldırma talebi karşılık görürse, coşkulu bir kutlama yapılması planlanıyor.

Öte yandan Aslan'ın derbiyle ilgili çarpıcı bir planı daha olduğu ortaya çıktı.

"DERBİDE PENALTI OLURSA MUSLERA KULLANACAK"


A Spor'un Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Okan Buruk'un derbide penaltı olması halinde Muslera'ya kullandıracağını ifade etti.

Kaplan, "Fenerbahçe derbisinde penaltı olursa yüksek ihtimalle Muslera kullanacak. Daha önce Manisa maçında Muslera penaltı atmıştı.

O sezon tüm futbolcular gol atmıştı sadece Muslera atmamıştı, o yüzden penaltıyı Muslera kullanmıştı. Bu maç özelinde ise taraftarın yoğun isteği var, düşünce bu yönde ama olur olmaz bilmiyorum" dedi.

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak hamle! Muslera detayı... - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Galatasaray Fenerbahçe
Avrupa'nın kazananı Sevilla oldu! Eyüpspor final için avantajı kaptı! Eyüpspor final için avantajı kaptı! Filenin Sultanları Güney Kore'yi 3-0 mağlup etti