Galatasaray'dan Fenerbahçe Divan Kurulu'nda yapılan açıklamalara yanıt: Biz sizin adınıza utanıyoruz

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Yüksek Divan Kurulu'nda yapmış olduğu açıklamalara yanıt verdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Biz sizin adınıza utanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe Divan Kurulu'nda yapılan açıklamalara yanıt: Biz sizin adınıza utanıyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray hakkındaki açıklamalarına, sarı-kırmızılı kulüpten yanıt geldi.

Resmi site ve sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapan Galatasaray, sarı-lacivertli kulüp adına utandıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hemen her gün art arda yaptığını tutarsız açıklamaların büyük bir bölümünde, toplumsal gerginliği artırmak adına, karşılık vermiyoruz.

Kullandığınız kutuplaştırıcı dilden, iftira dolu söylemlerinizden, yarattığınız hikayelerle yaptığınız manipülasyonlardan ve toplumu ayrıştırmaktan artık vazgeçin. 

116 yıllık güzide rakibimiz, başındaki yöneticiler yüzünden, kuruluşundan bu yana düşmediği seviyeye indi. 

Başarısızlıklarınız, şahsi hesaplarınız ve çıkarlarınız için kullandığınız nefret diliyle Türk sporunu ve insanlarımızı daha fazla germeyin. 

Biz, tarihte hiç görülmemiş bu utanç dolu seviyeye inmeyeceğiz. Sahada kalmaya ve orada kazanmaya devam edeceğiz. "

Fenerbahçe Beko Olimpiacos üçüncü maçı ne zaman, nerede oynanacak? Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu kaza geçirdi! Futbol dünyasını dolandıran banka müdürünün ifadesi ortaya çıktı Al Nassr Başkanı istifa kararı aldı