Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti

Bu sezon yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da rota iç transfere çevrildi. Sarı-kırmızılı takımın ilk hedeflerinden biri ise Sacha Boey. Fransız oyuncuyla masaya oturuldu ancak anlaşılamayan konular var. İşte detaylar...

Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti

İç transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fransız sağ bek Sacha Boey ile sözleşme yenilemek için harekete geçti.

Performansıyla dikkat çeken Sacha Boey ile ilgli çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti - Resim : 1

Yönetim, Fransız sağ bekin maaşına zam yaparak sözleşmesini uzatmak istiyor. Ayrıca kurmaylar serbest kalma maddesini 25 milyon euro'ya çıkarmayı planlıyor.

BOEY'DAN OLUMSUZ YANIT

Boey yönetimin maaşına zam yapılması teklifini kabul etti ancak Takvim'in haberine göre kontrat süresinin uzatılmasını ve serbest kalma maddesinin koyulmasını istemedi.

Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti - Resim : 2

Yıldız ismin sarı-kırmızılı takım ile olan kontratı 2025 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu gelecek sezon sözleşmesinin son senesine girecek.

Bu sebeple yönetim, oyuncunun fiyatının düşüceğini düşünüyor. Başarılı sağ bekin ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi.

Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti - Resim : 3

Yıldız oyuncu Galatasaray formasıyla şu ana kadar 61 maça çıktı. Fransız sağ bek 2 gol, 4 asiste imza attı. Boey bu sezon 9 maçta da forma giydi.

Galatasaray'da Sacha Boey krizi! O teklifi reddetti - Resim : 4

22 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda 810 dakika sahada kaldı ve oyundan hiç çıkmadı. Boey, Okan Buruk'un taktik tahtasında yer verdiği ilk isimlerden.

Galatasaray
Trabzon-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu "Şampiyonluk bayrakları hazırlansın" İddialı şampiyonluk sözleri Gedson Fernandes Beşiktaş ile uzattı Taçsız Kral vefatının 32. yılında anılıyor