Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i...

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1 yenilen Galatasaray'da yine sol bek krizi yaşandı. Geçen sezondan beri devam eden soruna Kazımcan Karataş ve yeni transfer Angelino da çare olamadı. Aslan bu sezon gollerin yüzde 41'ini soldan yedi.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'e 3-1 yenildiği maçta rakibine ecel terleri döktürdü ancak yine sol tarafının kurbanı oldu.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i... - Resim : 1

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz sezon sol bekte kiralık Adekugbe ve Dubois'yı dönüşümlü oynatarak çare arayan sarı-kırmızılı ekipte arıza bu sezon da devam etti.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i... - Resim : 2

Yeni dönemde Angelino'yu transfer eden Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, Bayern maçında hızına güvendiği Kazımcan Karataş'ı kullandı.

kazımcan

Ancak 20 yaşındaki futbolcu, ilk golde zamanlama hatasıyla Coman'a topu verirken ikincide de Mazraoui'yi kaçırarak Harry Kane'in golü atmasına davetiye çıkardı.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i... - Resim : 4

Galatasaray, bu sezon Devler Ligi ön elemesinde, gruplarda ve Süper Lig'deki 18 karşılaşmada 17 gole engel olamadı.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i... - Resim : 5

Bunların 7'sini zayıf karnı olan soldan gelişen ataklardan yiyen Buruk'un takımı, böylece gollerin yüzde 41.1'ini bu bölgeden yemiş oldu.

Galatasaray'da Kazımcan ve Angelino sola çare olamadı! Gollerin yüzde 41'i... - Resim : 6

Galatasaray
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın muhtemel 11'leri! İskoç taraftarlardan Filistin'e destek Milli motosikletçiler İspanya ve Tayland'da yarışacak Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı