Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi

Galatasaray'da bu sezon istikrarsız bir performans sergileyen Hakim Ziyech'in kontratı merak konusuydu. Faslı oyuncunun Çaykur Rizespor maçının ardından, "15 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer" kriteri karşılandı. Ziyech, bu yüzden takımda kalıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi
  • Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan ancak sakatlıkların da etkisiyle istikrarsız bir performans sergileyen Hakim Ziyech'ten sürpriz bir haber geldi.

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi - Resim : 1

  • Buna göre, sözleşmesinde "15 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer" Hakim Ziyech, gelecek sezon da Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi - Resim : 2

  • Chelsea'den bedelsiz kiralanan Faslı yıldızın, bedelsiz satın alma opsiyonu devreye girdi. Galatasaray'daki 16. maçına çıkan Hakim Ziyech'in bonservisi sözleşmesi gereği alınacak.

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi - Resim : 3

  • Galatasaray'da bu sezon 16 maça çıkan Ziyech, 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 16 maçta toplam 824 dakikada sahada kaldı.

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in satın alma opsiyonu devreye girdi - Resim : 4

Efsaneler, UEFA Kupası'yla buluştu Anadolu Efes sahasında galip Vefat eden eski futbolcu, toprağa verildi Genç yıldız kadrodan çıkarıldı