Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Bayern Münih'e 3-1 yenildi. Maçın ardından takımın kaldığı otele 'hamburger' sipariş eden Ndombele, Teknik Direktör Okan Buruk'u çılgına döndürdü. İşte detaylar...

Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü

Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan kiraladığı Tanguy Ndombele, çıktığı ilk idmandan bu yana fazla kilolarıyla dikkat çekiyor.

Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü - Resim : 1

Süper Lig'de yalnızca 93 dakika forma şansı bulan Fransız oyuncu, sezonun ortasına doğru gelinmesine rağmen fiziksel durumunda bir ilerleme kaydedemedi. 26 yaşındaki futbolcu, yine bir olayla gündeme geldi.

Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü - Resim : 2

HAMBURGER İSTEDİ

Tüm bunlar yaşanırken, İspanyol haber kaynağı Mundo Deportivo'nın haberine göre N'Dombele Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih mücadelesinin ardından otelde akşam yemeği için hamburger istedi. Bunu gören Okan Buruk çok sinirlenirken, yıldız oyuncu ile bir tartışma yaşadı.

Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü - Resim : 3

Öte yandan haberin detaylarında Ndombele'nin 6 kilo fazlasının bulunduğunun ve 75 kiloya inene kadar kadroya girmesinin zor olacağının da altı çizildi.

Galatasaray'da Bayern maçı sonrası otelde 'hamburger' krizi: Okan Buruk çılgına döndü - Resim : 4

Galatasaray
İskoç taraftarlar yasağa rağmen Filistin'e destek verecek Selim Soydan'dan Ali Koç için flaş FETÖ sözleri Biletler satışa çıkıyor: Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Fred ve Rodrigo Becao açıklaması