Galatasaray'a Icardi'den kötü haber! 20 milyon euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor

Yılın futbolcusu Mauro Icardi'den Galatasaraylıları üzen haber geldi. Yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı takıma PSG'den kiralık olarak gelen ve attığı 22 golle şampiyonluğun mimarı olan Icardi'nin Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'a transfer olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'a Icardi'den kötü haber! 20 milyon euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın başarısındaki en önemli faktörlerden biri Icardi oldu.

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli yıldız, 22 kez rakip fileleri havalandırarak şampiyonlukta başrol oynadı.

Galatasaray'a Icardi'den kötü haber! 20 milyon euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor - Resim : 1

Attığı gollerin yanı sıra taraftarla kurduğu bağ ile de camiaya büyük katkı sağlayan 30 yaşındaki golcüden kötü haber geldi.

Sarı-kırmızılı takımla olan kiralık sözleşmesi sona eren Icardi, kulübü PSG'ye döndü. Yönetimin Arjantinli ismi yeniden transfer etmek için harcadığı yoğun çabaların sonuçsuz kaldığı ifade ediliyor.

20 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI

MBC TV Arabistan'ın haberine göre, Suudi Arabistan ekibi Al Taawon, Mauro Icardi'yi 20 milyon euro'nun üzerinde bir maaşla transfer etti. Deneyimli forvet 2+1 yıllık imza attı.

Galatasaray'a Icardi'den kötü haber! 20 milyon euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor - Resim : 2

Ronaldo ve Benzema'nın Suudi Arabistan'a gitmesinin ardından adeta yeni bir cazibe merkezine dönen Arabistan'ın futbola büyük bir bütçe ayırdığı biliniyor.

Galatasaray
Fenerbahçe ve Başakşehir birbirlerini alkışladı! Jorge Jesus Fenerbahçe'ye 9 sezon sonra kupa kazandırarak veda etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi tebrik etti! Paylaşımdaki isim dikkat çekti Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek