Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Ligin ilk derbisinden karşı karşıya geliyor. 2023 2024 Trendyol Süper Ligi 2. haftasında Galatasaray'ın konuğu Trabzonspor. Galatasaray, ilk maçta berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında 1-0 kazanmıştı. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı maç yayını, muhtemel ilk 11'ler...

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Süper Ligde bu akşam Galatasaray ile Trabzonspor mücadelesi yaşanacak. Rams Park'ta yapılacak yılın ilk derbisi için geri sayım başladı. Futbolseverler, Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak merak ediyor, GS TS maçı hangi kanaldan izlenir araştırıyor. İşte maça dair detaylar, kadrolar, ilk 11'ler...

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Rams Park'ta yapılacak müsabaka, saat 21.45'te başlayacak. Mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Galatasaray Trabzonspor maçı beIN Sports 1 kanalından, TOD uygulamasından, beIN Connect ile internet yayınından canlı izlenebilecek.

YENİ TRANSFER TETE KADRODA YOK!

Galatasaray, Trabzonspor müsabakasında Nicolo Zaniolo ve Tete'den yararlanamayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya transfer olan Zaniolo, bugünkü karşılaşmada süre almayacak.

Yeni transferlerden Brezilyalı kanat oyuncusu Tete de henüz lisansı çıkarılmadığı için Trabzonspor'a karşı mücadele edemeyecek.

GALATASARAY İLE TRABZONSPOR'UN 136. RANDEVUSU

Galatasaray ile Trabzonspor, tarihlerinde yarın 136. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un Süper Lig'e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 50 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 135 karşılaşmanın 60'ını Galatasaray, 44'ünü Trabzonspor kazandı, 31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 176, Trabzonspor ise 152 kez gol sevinci yaşadı.

GALATASARAY TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Teklic, Trezeguet, Maxi Gomez.

Galatasaray Trabzonspor
Ziyech, İstanbul'da Abdülkerim Bardakcı'yı kız zannettiler Zaniolo resmen ayrıldı İtalya'da yeni dönem