Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Galatasaray, deplasmanda Rams Başakşehir'i Icardi ve Ziyech'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, "Geçen sene bu takıma geldim. Büyük bir değişim geçirdik" hatırlatmasını yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Galatasaray, deplasmanda Rams Başakşehir'i Icardi ve Ziyech'in golleriyle 2-1 mağlup ederek puanını 13'e çıkarttı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik - Resim : 1

Maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik - Resim : 2

"ÜSTÜN OLAN TARAFTIK"

Maç boyunca üstün olduklarını belirten Buruk, "Zorlu bir deplasman. Maçtan önceki en büyük çekincemiz zorlu Başakşehir deplasmanı. İyi bir kadrosu vardı. kendi adımıza kendi oyunumuzu oynamak istedik. Daha dikine bir oyun ortaya koyduk. hakim Ziyech de doğru yerlerde topla buluştu. Tete ve Hakim'in doğru buluşmalarıyla daha çok aksiyona gittik. Maçın genelinde daha üstün olan taraf olduğumuzu düşünüyorum. 2-0 öne geçtik.'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik - Resim : 4

"ZAHA YÜZÜĞÜNÜ UNUTTU"

Şanssızlık yaşadıklarını belirten Okan Buruk, ''Oyun daha farklı şekilde gidebilirdi. Oyuncu değişikliği yapamadık, şanssız bir gol yedik. Zaha oyuna girerken parmağındaki yüzüğü unuttu. O anda oyuncu değişikliği yapamadık. Kerem de kendi bölgesine gelirken şanssız gol yedik. 3'üncü golü bulabilirdik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik - Resim : 5

"YARIN MR'DA BELLİ OLACAK"

Sakatlanarak oyundan çıkan Kazımcan hakkında bilgi veren Buruk, "Kazımcan'ın sakatlığı üzdü. İç yan bağları olarak düşünüyoruz. Yarın MR'da belli olacak" açıklamasında bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Geldiğimizde kötü senaryoyu terse çevirdik - Resim : 7

"BÜYÜK BİR DEĞİŞİM GEÇİRDİK"

Yapılan eleştirilere bir nevi cevap veren Okan Buruk, "Geçen sene bu takıma geldim. Büyük bir değişim geçirdik. Geldiğimizde kötü senaryoyu tam tersine çevirdik. Şampiyonluğu yakaladık, Şampiyonlar Ligi'ne girdik. Bugün lider durumdayız. Stadımız doluyor. Taraftarlarımız mutlu. Ben de mutlu oluyorum. Bu oyuncuları seçiyoruz, getiriyoruz. Başkanımız ve Erden Timur çok büyük fedakarlık yapıyor. Burada da ben en iyisini yapmaya çalışıyorum. Transfer dönemi çok zor geçiyor, uzun geçiyor. Burada da başarılı şekilde giden Galatasaray takımı var. Kazanmaya devam edeceğiz. Icardi gibi sembol isimler de oldu. Bu işin başındaki insan olarak çok mutluyum" dedi.

Galatasaray Başakşehir FK
Icardi, Süper Lig rekoru kırdı Aslan zor deplasmanda kazandı Genç oyuncu sakatlanarak kenara gitti Ali Cengiz finale yükseldi!