Galatasaray Parma hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, yeni sezon hazırlık kapsamında İtalyan Parma takımı ile hazırlık maçı yapacak. Taraftarlar, yeni transferleri görmek için Galatasaray Parma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray Parma hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, 2. etap kamp çalışmalarına Avusturya'nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning'de devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) yeni takımı Parma ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray Parma hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY PARMA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Parma, bu akşam hazırlık maçında karşılaşacak. 27 Temmuz Cumartesi günü oynanacak karşılaşma TSİ 21.15'te başlayacak. Raiffeisen Arena'da oynanacak Galatasaray Parma maçı D-Smart GO, Smart Sport, SI Solo Calcio kanallarında canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI PERFORMANSLARI

Sezon öncesi hazırlık maçlarında LASK'a 3-2, Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a ise 5-2 yenilen Galatasaray, Slovakya'nın Trencin takımını 4-1, Serie A temsilcisi Lecce'yi de 2-1 mağlup etmişti.

 

Trabzonspor, Stefan Savic transferini açıkladı Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları açılış töreni izle: Saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor, Ruzomberok'u mağlup etti Galatasaray, Elias Jelert'i açıkladı