Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Galatasaray, Olimpija Ljubljana'ı konuk ediyor. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Galatasaray, taraftarı önünde güzel bir futbol ve iyi skor ile turu geçmek istiyor. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında karşılaşacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmanın ilk ayağını 3-0 kazanan Galatasaray, büyük avantaj sahibi. Zaniolo ile birlikte 5 isim kadroda yer almıyor. Maçın canlı yayın kanal bilgisi ve muhtemel ilk 11'leri haberimizde. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - OLIMPİJA LJUBLJANA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında bu akşam (15 Ağustos 2023) Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek. Rams Park'ta yapılacak maç saat 21.00'de başlayacak. Müsabaka, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından yayımlanacak.

5 İSİM KADRODA YOK!

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun durumu belirsizliğini koruyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçı öncesinde kasığında ağrı hisseden Zaniolo'nun Olimpija Ljubljana'ya karşı forma giymesi beklenmiyor.

Zaniolo'nun dışında UEFA listesine bildirilmeyen Tete, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay da Slovenya temsilcisine karşı görev yapamayacak.

ICARDI VE ZAHA, İLK KEZ TARAFTAR KARŞISINDA!

Geçen sezonun yıldızı Icardi ile yeni transfer Zaha, bu sezon ilk defa iç sahada taraftar ile buluşacak. Icardi, ilk Olimpija Ljubljana maçı ile Süper Lig'deki Mondihome Kayserispor maçlarında sonradan oyuna girerek süre aldı. Zaha da Kayseri temsilcisine karşı forma giydi.

GALATASARAY - OLIMPİJA LJUBLJANA MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens Kerem, Bakambu

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, Sualehe, Ahmet, Posavec, Ratnik, Seslar, Elsnik, Fadida, Bristric, Rui Pedro

Galatasaray
N'Koudou'dan Beşiktaş'a veda mesajı Gazeteciden Fabinho'ya hediye: Pahalı saat Kafkas'ın sözleri olay oldu! "Türk milliyetçisiyim" dedi ancak... Alanya evinde Başakşehir'e şans tanımadı