Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak...

Galatasaray'ı geçtiğimiz sezon tarihi bir şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'un sözleşmesi uzatılıyor. Başarılı teknik adamın maaşı bonuslarla birlikte 50 milyon liraya yükseltilecek.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak...

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Okan Buruk, başarılı bir sezonun ardından şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak... - Resim : 1

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara da taşıyan Okan Buruk için sarı-kırmızılı yönetimin harekete geçtiği ve başarılı hocanın maaşına iyileştirme yapılacağı öne sürüldü.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak... - Resim : 2

BONUSLARLA 50 MİLYON TL

Sabah'ın haberine göre Galatasaray yönetimi, 20 milyon TL alan Okan Buruk ile 33 milyon TL Maaş konusunda anlaşma sağladı. 49 yaşındaki teknik adama bonuslarla birlikte 50 milyon TL'ye ulaşan rakam ödeneceği vurgulandı.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak... - Resim : 3

OKAN BURUK'UN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'da görev aldı.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak... - Resim : 4

OKAN BURUK'UN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİNDE KAZANDIĞI KUPALAR

Öte yandan Okan Buruk 2019-20 sezonunda Başakşehir, 2022-23 sezonunda ise Galatasaray'la Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 49 yaşındaki teknik adam 2017-18 sezonunda ise Akhisarspor ile Türkiye Kupası zaferine uzandı.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yapıyor! 50 milyon lira kazanacak... - Resim : 5

Galatasaray
4 milyon euro'luk fiyasko! Devre arası yolcu Filenin Sultanları İstanbul'da Hatayspor'dan muhteşem geri dönüş! Fatih Doğan: Şampiyonluk için 'İtalyan Çukuru'ndan çıkmalı