Galatasaray Nelsson'un alternatifini buldu! Sanchez'e 9 milyon euro...

Şampiyon Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aslan'da gelecek yıldızlar kadar satılacak oyuncular da merak ediliyor. Ayrılması muhtemel isimlerin başında ise Victor Nelsson geliyor. 25 milyon euro'ya gitmesi beklenen Danimarkalı stoperin yerini dolduracak futbolcu da bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray Nelsson'un alternatifini buldu! Sanchez'e 9 milyon euro...

Galatasaray'da Nelsson sonrasına hazırlık yapılıyor. Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesinde yer alan Danimarkalı stoperin yaklaşık 25 milyon euro'ya satılması gündemde.

Victor Nelsson
Victor Nelsson

Aslan, 24 yaşındaki savunmacıyı satması durumunda yerine alacağı ismi de belirledi.

9 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Tottenham forması giyen Davinson Sanchez için İngiliz ekibine sözlü teklifini ilettiğini duyurdu.

Davinson Sanchez
Davinson Sanchez

Sarı-kırmızılı takım, Sanchez'in bonservisi için Tottenham'a 9 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. İngiliz ekibi, bu teklife sıcak bakıyor.

İngiliz ekibi, takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Davinson Sanchez'in transferi noktasında belirleyici detay, oyuncunun tercihi olacak.

Tottenham'dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız ile başka takımlar da ilgileniyor. Romano, 2-3 takımın daha oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

Davinson Sanchez'in ismi transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Davinson Sanchez
Davinson Sanchez

42 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ!

Davinson Sanchez, 2016'nın yaz aylarında ülkesi ekiplerinden Atletico Nacional'den 5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olmuştu.

Hollanda ekibindeki performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı savunmacı, 2017'de 42 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham'a transfer oldu.

Davinson Sanchez
Davinson Sanchez

Kolombiya Milli Takımı formasını da 54 maçta giyen ve 1 de gol atan 27 yaşındaki stoperin Tottenham ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek.

Galatasaray
Davinson Sanchez kimdir, kaç yaşında, hangi takımda, hangi mevkide oynuyor? Arda Güler, Real Madrid'de ilk antrenmanına çıktı Fenerbahçe'ye Ganalı stoper Umut Nayir Fenerbahçe'de!