Galatasaray Molde maçı hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, Molde ile bu hafta Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçına çıkacak. Sarı Kırmızılılar ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanmıştı. Turu geçen takımın gruplara kalacağı kritik maçın yayınlanacağı kanal ve maç saat merak ediliyor. Peki, Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Molde maçı hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçları salı günü başlıyor. Galatasaray, rövanş maçında Molde'yi ağırlıyor. Galatasaray Molde maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Galatasaray Molde maçına dair detaylar...

GALATASARAY MOLDE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Molde, 29 Ağustos Salı günü karşılaşacak. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Maçın başlama saati 22.00. Galatasaray Molde maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

AVRUPA'DAKİ 308. MAÇ

Galatasaray'ın Molde ile yapacağı Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçı, Avrupa'daki 308. maçı olacak. Sarı kırmızılar, bundan önceki 307 maçta 110 galibiyet aldı, 115 maçta mağlup oldu.

ZAHA, ZIYECH YOK, TETE BELKİ

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Zaha ve Ziyech'in isimleri UEFA listesinde yer almadığı için bu maçta formaya giyemeyecekler. Tete'nin durumu ise teknik direktör Okan Buruk'a bağlı.

ICARDI GOLLERİNE DEVAM EDİYOR!

Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan futbolcusu Icardi, yeni sezonda gollerine devam ediyor. Taraftarın sevgilisi Icardi, giydiği beş maçta 4 gol atmayı başardı. Molde maçında gözler yine Icardi'nin üzerinde olacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play oof turu ilk maçını deplasmanda 3-2 kazanmıştı. Devler Liginde gruplara kalmak isteyen Galatasaray, rövanşta alacağı her türlü galibiyet ya da beraberlikte turu geçen taraf olacak. Galatasaray'ın alacağı tek farklı mağlubiyetlerde ise maç uzatmaya gidecek.

G.SARAY'IN MOLDE MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino-Oliveira-Torreira-Barış Alper (Tete)-Kerem Aktürkoğlu-Mertens-Icardi

Galatasaray
F.Bahçe'den orta sahaya yıldız transferi! 4 aday var Bizim kızlar, Brüksel'de Belçika'yı da yendi F.Bahçe ile G.Saray karşı karşıya! Bu kez hedef Antonio F.Bahçe yeni transferin lisansını çıkardı