Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sparta Prag Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play turu rövanş maçında Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçı 3-2 kazanan Galatasaray, en az beraberlik alarak son 16 turuna kalmak istiyor. Maça saatler kala Sparta Prag Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı merak ediliyor. Peki, Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sparta Prag Galatasaray maçı şifresiz kanalda mı?

UEFA Avrupa Liginde temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag'ın konuğu. İstanbul'daki ilk maçı Galatasaray 3-2 kazanmıştı. Sarı kırmızılılar, her türlü beraberlikte ve alacağı galibiyette tur atlayan taraf olacak. Maça dair Sparta Prag Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak soruların cevapları haberimizde. İşte Sparta Prag Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'leri...

SPARTA PRAG GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sparta Prag- Galatasaray karşılaşması 22 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te başlayacak. Sparta Prag - Galatasaray mücadelesini İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Sparta Prag Galatasaray karşılaşması yayın hakkı elinde olan Exxen platformunda ekranlara gelecek. Azerbaycan'da Sparta Prag Galatasaray maçı CBC Sport kanalından yayınlanacak.

AVRUPA'DAKİ 316. MAÇ

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 315 müsabakanın 113'ünden galibiyetle ayrıldı. 118 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 84 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

NELSSON, AURIER VE ZIYECH YOK

Galatasaray'da Sparta Prag ile oynanan ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Victor Nelsson müsabakada forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan yeni transfer Serge Aurier ile Hakim Ziyech, maçın kadrosunda yer alamayacak.

UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan yeni transfer Derrick Köhn ile genç futbolcu Eyüp Aydın da maçta görev yapamayacak.

SPARTA PRAG'DA 3 EKSİK

Sparta Prag'da da 3 futbolcu cezaları nedeniyle maçın kadrosunda bulunamayacak.

Çekya temsilcisinde ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı hale gelen Matej Rynes ile sarı kart cezalıları Ladislav Krejci ve Veljko Birmancevic, maçta forma giyemeyecek.

SPARTA PRAG - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Panak, Sörensen, Kairinen, Laçi, Zeleny, Karabec, Kuchta, Haraslin

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan Kutlu, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray'ın tur mücadelesinde muhtemel 11'ler Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları Liverpool, liderliğini sürdürdü Fatih Terim'in ekibi finalde