Galatasaray maçı ne zaman? Süper Ligde Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi gün oynanacak?

Galatasaray maç tarihi merak ediliyor. Süper Ligde maçların ne zaman oynanacağı TFF tarafından açıklandı. Maçlar, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında süresiz ertelenmişti. Galatasaray, 17. haftada kendi sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray maçı ne zaman? Süper Ligde Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi gün oynanacak?

Süper Ligde maçların oynanacağı tarih belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre süresiz olarak ertelen maçlar, 19 Aralık'tan itibaren oynanacak. Hafta sonu oynanacak 16. hafta maçları ertelendi. Galatasaray, 17. haftada Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. İşte Galatasaray Fatih Karagümrük maç tarihi...

SÜPER LİGDE MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan karar ile 16-17-18 Aralık'ta oynanması planlanan 16. hafta maçlarının 9, 10, 11 Ocak 2024 tarihine ertelendi. Süper Ligde maçlar, 19-20 Aralık'ta 17. hafta maçları oynanacak.

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Süper Ligin 17. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 20 Aralık Çarşamba günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20.00.

Beşiktaş'ın borcu 8 milyar TL'yi geçti Eczacıbaşı Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda finale çıktı İlk galibiyet sonrası konuştu! "24 saat çok çılgınca geçti" Alperen ve Cedi yıldızlaştı! Rakip potaya 15'şer sayı