Galatasaray Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Lecce ile hazırlık maçı yapacak. Almanya'da yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Raiffeisen Arena'da Lecce ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray Lecce maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalyan takımı Lecce ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, son hazırlık maçında 4-1 galip gelmişti. Futbolseverler, Galatasaray Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

GALATASARAY LECCE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Lecce, 24 Temmuz Çarşamba günü karşılaşacak. Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 20.30'da başlayacak. Galatasaray Lecce maçı, D-Smart GO, Spor Smart ve SportItalia kanallarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇLARI

Avusturya temsilcisi LASK'ın ev sahipliği düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvasına katılan Galatasaray, ilk etap kampında 3 hazırlık karşılaşması yapmıştı.

İlk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında ise Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilmişti. Sarı-kırmızılılar, son müsabakada ise Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 mağlup etmişti.

GALATASARAY'IN MAÇ PROGRAMI

Galatasaray Parma 27 Temmuz Cumartesi Hazırlık Maçı 20:30

Galatasaray Beşiktaş 3 Ağustos Cumartesi Süper Kupa 20:45

Galatasaray Hatayspor 11 Ağustos Pazar Süper Lig 19:00

 

Aykut Kocaman'dan yuvaya dönüş Cengiz Ünder'in bonservisi belli oldu En-Nesyri resmen Fenerbahçe'de Szymanski'den Mourinho sorusuna olay yanıt